Casa del carrer d'Avall, 7
(Arenys de Mar - Maresme)

Arenys de Mar - Carrer d'Avall, 7

Arenys de Mar - Carrer d'Avall, 7 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Arenys de Mar - Carrer d'Avall, 7, abans de la restauració

Arenys de Mar - Carrer d'Avall, 7, abans de la restauració (Foto: Montse Viader -Invarquit.Gencat.cat-, anys vuitanta)

Situació Carrer d'Avall, 7
És una casa d'origen antic que formava part de l'antic camí Ral, al llarg del qual es va anar constituint el primer nucli urbà. És una casa de planta baixa i dos pisos, amb les finestres emmarcades amb carreus de pedra picada. Ha estat restaurada en època contemporània i, fruit de la reforma, s'ha refet el portal adovellat de mig punt que havia estat substituït per un arc rebaixat (tal com podem veure a la fotografia dels anys vuitanta que adjuntem), i també s'ha eliminat la gran obertura del cantó dret de la façana. La restauració ha mantingut el ràfec, fet amb fileres de teules.