Farmàcia Busquet
(Barcelona | Sant Andreu - Barcelonès)

TipusEstabliment comercial
EstilArt Decó
AutorJosep M. Pericas Morros
Situació Pons i Gallarza, 92
Aquest establiment és una obra del noucentista Josep M. Pericas de l'any 1943 en el marc d'una reforma de la casa d'Enric Portas Mercader.

Segons Aleix Catasús, es tracta d'un petit edifici amb una farmàcia a la planta baixa i un habitatge al primer pis. Per a la farmàcia, Pericas va projectar un gran marc de ceràmica marró -<>- sobre la qual va dibuixar el nom de la farmàcia amb una tipografia d'estil déco poc habitual en l'arquitecte. A la planta superior hi ha projectades les característiques sanefes que decoren els marcs de les dues finestres i que es corresponen amb l'habitatge/i>.

Catasús Oliart, Aleix: Josep Maria Pericas i Morros, arquitecte noucentista. Patronat d'Estudis Osonencs, 2016