Edifici Guttmann Barcelona
(Barcelona | La Sagrera - Barcelonès)

Barcelona - Edifici Guttmann

Barcelona - Edifici Guttmann (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorVitaller Arquitectura
Situació Garcilaso, 57
Aquest edifici combina dues funcionalitats: clínica de rehabilitació neurològica i habitatges adaptats per a pacients, amb un criteri inclusiu i de sostenibilitat. Va començar a aixecar-se el 2016 amb planta trapezoidal i façanes que s'adapten a les característiques diferents de cada carrer o espai a la qual s'enfronten, més tancada la que dona a Garcilaso -amb tribunes com a abocament a l'exterior- i terrasses a l'encarada al pati interior. Una zona de serveis i d'accés a l'aparcament retira el conjunt respecte a la Meridiana. A l'interior, Perico Pastor va pintar un gran mural -6x34-, sobre la Sagrera, amb pintura transparent.

Albert Vitaller lidera un estudi especialitzat en estructures sanitàries.