Antiga estamperia Bordas
(Barcelona | El Call - Barcelonès)

Barcelona - Antiga estamperia Bordas (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Antiga estamperia Bordas (Foto: Albert Esteves, 2007)

TipusEstabliment comercial
Situació Banys Nous, 14
En aquest establiment hi hagué l'estamperia Bordas, que ja hi era l'any 1907, probable continuadora d'aquella fundada per Josep Bordas al carrer Cucurulla l'any 1744. Actualment, és ocupat per una botiga d'objectes artesanals. Amb l'obertura d'aquesta nova botiga, l'any 2015, es van afegir als panys de la façana entre els aparadors, tres murals fets amb rajoles de ceràmica esmaltada al·lusius a Catalunya: el central representa un dels medallons de trencadís del parc Güell, el de l'esquerra la figura de la bailaora Carmen Amaya, i el de la dreta, una jornada castellera.