Mare de Déu del Roser al Palau de la Virreina
(Barcelona | La Rambla - Barcelonès)

Barcelona - Palau de la Virreina. Mare de Déu del Roser (Foto: Albert Esteves, 2022)

Barcelona - Palau de la Virreina. Mare de Déu del Roser (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorLuisa Granero
Situació Rambla, 95
A la paret mitgera que separa l'edifici de Rambla, 95 de la placeta exterior del Palau de la Virreina hi ha una fornícula amb una imatge de la Mare de Déu del Roser, instal·lada l'any 1967. Està feta en marbre blanc i presenta a Maria dreta, amb una discreta corona, sostenint a l'Infant nu amb el braç esquerre i un rosari a la mà dreta.

És obra de Luisa Granero Sierra (Barcelona, 1924-2012), que va ser deixeble de Jaume Otero i d'Enric Monjo. De fet, l'encàrrec d'aquesta peça per part de l'Ajuntament el va rebre Monjo, en primera instància, el qual el va declinar en favor de la seva antiga alumna.