Cal Gerrer
(Esparreguera - Baix Llobregat)

Esparreguera - Cal Gerrer

Esparreguera - Cal Gerrer (Foto: Albert Esteves, 2020)

Esparreguera - Cal Gerrer, façana posterior

Situació Hospital, 29
Gran casalot construït al segle XVII (al costat de la porta s'indica la data de 1668) que consta de planta baixa, pis i golfes, aquestes obertes amb uns senzills òculs. Està cobert amb teulada a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal. La façana posterior té un cos, construït amb posterioritat, que fa de galeria de les diverses plantes, amb un seguit d'arcades i baranes de balustres. La porta principal és de llinda recta, emmarcada amb pedra.

En aquesta casa hi va viure al segle XIX la família González, provinent de Calanda, que eren gerrers. La terrisseria va estar en funcionament fins a l'any 1985.