Casa Rita Martí Lledó
(Barcelona | Avinguda Tibidabo - Barcelonès)

Barcelona - Av. Tibidabo, 6

Barcelona - Av. Tibidabo, 6 (Foto: Albert Esteves, 2020)

AutorFrancesc de Paula Quintana Vidal
Situació Av. Tibidabo, 6
Edifici construït originalment pels volts de l'any 1910 dins del projecte urbanístic promocionat pel doctor Andreu en aquesta zona. El seu aspecte actual és fruit d'una radical modificació efectuada als anys cinquanta dins dels esquemes del denominat noucentisme de postguerra, vigent a l'època. És remarcable la tanca de ferro forjat que el separa de l'Avinguda Tibidabo, i els detalls esgrafiats del coronament. L'autor de la reforma va ser projectada per Francesc de Paula Quintana Vidal (Barcelona, 1892 - 1966), col·laborador de Gaudí a la Sagrada Família i un dels arquitectes continuadors de l'obra.

Actualment, és la seu del consolat d'Algèria.