Torre Verge del Pilar (Castellbisbal - Vallès Occidental)

Castellbisbal - Torre del Pilar

Castellbisbal - Torre del Pilar (Foto: Oriol Mitjavila, 2020)

EstilNoucentisme
Situació Colònia del Carme. Antiga carretera de Terrassa
Edifici residencial de caràcter senyorial situat a la Colònia del Carme, un conjunt residencial d'estiueig construït als anys vint del segle passat prop de l'estació de tren. Entre aquestes torres, la que té un caràcter més senyorial és la denominada Torre Verge del Pilar, construïda l'any 1928, segons la data que es pot veure a la tanca exterior. L'edifici té planta rectangular, amb un cos afegit a la part posterior, amb dues torratxes octogonals i una destacada torre, també octogonal però de majors proporcions, situada a un lateral de la façana principal. La casa està envoltada d'un ampli jardí amb un estany, La porta de la tanca exterior està flanquejada per dos grans gerros amb flors, de pedra.