Casa Josep Sendrós (I)
(Barcelona | Farró - Barcelonès)

Barcelona - Passatge Mulet, 6 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Passatge Mulet, 6 (Foto: Albert Esteves, 2018)

AutorEusebi Climent Viñolas
Situació Passatge Mulet, 6
L'aspecte actual d'aquesta casa és fruit de la reforma efectuada l'any 1912 sobre una de les casetes unifamiliars construïdes a partir de 1868 al passatge Mulet. L'estil és plenament modernista. Queda clar en els relleus vegetals de les llindes i en els detalls de la tanca exterior de forja. També en l'acabat del parament, simulant carreus rugosos. Però sens dubte la part més original és el tram superior, amb els perfils sinuosos revestits amb ceràmica i el balcó semicircular del terrat, amb la seva barana de ferro forjat i l'obertura en forma de 8.

Poc temps després, Eusebi Climent va projectar una altra casa per al mateix client, al carrer Dominics, 24, on va repetir el perfilat ceràmic i la composició del balcó.