Casa Narcisa Busquets
(Barcelona | Farró - Barcelonès)

Barcelona - Septimània, 25

Barcelona - Septimània, 25 (Foto: Albert Esteves, 2020)

AutorJosé Pérez Terraza
Situació Septimània, 25
Casa entre mitgeres, de planta baixa, dos pisos i semisoterrani. Va ser projectada l'any 1903 pel mestre d'obres José Pérez Terraza (Mèrida, 1852 - 1906), que ha deixat nombroses cases modernistes a Barcelona, totes elles amb un segell de qualitat que les hi atorga un gran interès. En aquest edifici incorpora bona part dels elements formals més habituals dins del modernisme popular: llindes sinuoses amb relleus vegetals, balcons bombats, coronament amb pom de flors i esgrafiats al mur cec. Cal ressaltar el finestral de la planta baixa, amb una fina columna central, a tall de mainell.