Torre Bulart-Rialp
(Barcelona | Bonanova - La Salle - Barcelonès)

Barcelona - Melilla, 9

Barcelona - Melilla, 9 (Foto: Albert Esteves, 2020)

AutorJuli Batllevell Arús
Situació Melilla, 9 / Císter, 25
Torre d'estiueig amb jardí situada entre els carrers Císter i Melilla. Va ser promoguda per Alexandre Bulart i la seva muller, Rosa Rialp i va ser construïda entre 1906 i 1907, data aquesta última que podem veure en relleu al frontó de la façana principal. La casa, d'estil plenament modernista, està acabada amb estuc imitant carreus i ornamentada amb relleus cop de fuet i altres de tipus floral. L'element més característic és la torre angular de planta circular amb coronament cònic de pissarra, la qual ha perdut el floró i el penell que la coronaven.