Volta d'en Boquer
(Barcelona | Santa Caterina - Barcelonès)

Carrer de Boquer - Francesc Buyé, 1935 (Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona)

Carrer de Boquer, postal antiga

Carrer de Boquer, làmina antiga

Situació Plaça de la Llana, 11 / Carrer d'en Boquer
L'edifici situat a una cantonada de la plaça de la Llana i que serveix d'accés al carrer d'en Boquer ha estat remodelat en diverses ocasions. De l'any 1804 hi ha un expedient a l'Arxiu Històric per enderrocar la volada i reedificar les façanes de quatre pisos i entresòl amb balcons i guarda-rodes a la cantonada. Posteriorment s'han fet diverses reformes que han afectat l'arcada de la plaça, que durant un temps va ser una biga de fusta, com podem veure en algun dibuix antic, tot i que modernament es va refer l'arc escarser que havia tingut originalment.