Cal Freixes del carrer Major
(L'Arboç - Baix Penedès)

L'Arboç - Cal Freixes

L'Arboç - Cal Freixes (Foto: Albert Esteves, 2018)

L'Arboç - Cal Freixes (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Major, 31
Coneguda abans com cal Bernic. És un edifici de planta baixa i dos pisos, que fa cantonada, construït l'any 1910. Té una vistosa decoració de tipus modernista, a base de relleus florals, que ornamenta les llindes de les obertures. El primer pis té, a la façana principal, un balcó corregut, amb una barana que combina el ferro i la pedra. La resta són balcons individuals, tots ells amb barana de forja lleugerament ondulada. La façana, pintada en un color rosat, es remata amb un fris esgrafiat i una cornisa sinuosa ornada amb una garlanda al mig.

Als baixos hi ha la pastisseria La Confiança, que conserva la fusteria original, molt ben adaptada a l'estil de la casa.