Palau Robert: Escultura La Lluna
(Barcelona | Passeig de Gràcia - Barcelonès)

La Lluna

La Lluna (Foto: Anna Corcoll, 2020)

AutorKiku Mistu
Situació Passeig de Gràcia, 107
Peça de 2003. Al festival Primavera del Disseny de 2001, Kiku Mistu va presentar el projecte "El llenguatge de les flors": muntatge d'escultures-faristol a parcs i jardins, una mena de mobiliari urbà per a promoure la lectura.

Va propiciar la participació popular en la realització de cada peça (en aquest cas, els alumnes de l'escola de cecs Joan Amades), que porta inscrit un poema. Aquí,"És quan dormo que hi veig clar" de J. V. Foix, al llibre que penja del faristol vermell (també en braille) i que es reflecteix a la superfície polida de la lluna, d'acer inoxidable i ferro, colors gris i blau.