Villa Teresina
(L'Arboç - Baix Penedès)

L'Arboç - Villa Teresina (Foto: Albert Esteves, 2006)

L'Arboç - Villa Teresina (Foto: Carmina López, 2011)

L'Arboç - Villa Teresina (Foto: enviada per Carmina López)

Situació Av. Mossèn Cinto Verdaguer, 15
Xalet aïllat voltat de jardí, situat als afores del poble. Alguns dels seus elements de reminiscències clàssiques li atorguen certa sumptuositat. Això es fa palès a la tribuna semicircular de la façana principal o el porxo que dona al jardí. En tots dos casos els elements de suport són columnes de tipus clàssic. La coberta de la casa és a quatre aigües, amb un petit terrat central. Damunt la tribuna hi ha un capcer circular amb el nom de la casa.

La parcel·la total és de 4.320 m² i els pins i els plataners són centenaris. Ara hi viu la cinquena propietària d'ençà de la seva construcció que va començar l'any 1902.