Mirador de les Terres de l'Ebre (passeig escultòric)
(La Granadella - Les Garrigues)

La Granadella - Buida-ment, de Marta Pruna (Foto: Albert Esteves, 2020)

La Granadella - El Cor del Mirador, de Susana Malagon

La Granadella - El Cor del Mirador, de Susana Malagon (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Seguint el camí del Pou de la Cometa
Situat al límit de la plataforma de les Garrigues Altes, és un indret privilegiat des d'on gaudir d'una magnífica panoràmica de la vall de l'Ebre, amb el terme de Bovera en primer pla i les serres de Montsant, Lo Tormo, la Fatarella o Matalescabres. Des d'aquest mirador s'abasten sis comarques catalanes.

L'any 2019, per iniciativa del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), es va convertir el mirador en un passeig escultòric on, cada any, es van incorporant escultures d'artistes locals, amb l'objectiu de convertir aquest espai en un punt de referència del denominat land art.

Les primeres escultures incorporades, l'any 2019, van ser Punts suspensius..., de Sergi Quiñonero i Connexions de Cristian Gil. Poc temps després d'haver estat instal·lades, ambdues obres van ser destrossades i es van haver de refer poc després. L'any 2020 s'hi han afegit les obres Buida-ment, de Marta Pruna i El Cor del Mirador, de Susana Malagon.