Can Massó
(Blanes - La Selva)

Blanes - Can Massó. Façana de mar (Foto: Albert Esteves, 2011)

Blanes - Can Massó. Façana Passeig de Dintre

Blanes - Can Massó. Façana Passeig de Dintre (Foto: Albert Esteves, 2011)

Situació Pg. de Dintre, 2 / Cortils i Vieta, 11
També coneguda com a Can Manyac. Quan l'indiano Esteve Verdaguer va morir l'any 1848 va deixar la gran fortuna obtinguda amb el conreu de canya de sucre a la seva neta, Obdúlia Verdaguer, casada amb el blanenc Fèlix Massó, fundador de les famoses conserves. La seva filla gran, Felisa, va rebre com a regal de noces aquesta casa.

Amb façanes al passeig de Mar i al passeig de Dintre, és un edifici de planta baixa i tres pisos, amb una configuració molt diferent a cada façana. La interior es caracteritza per les franges de rajoles blaves que emmarquen cadascun dels pisos. La que dona a mar presenta grans obertures d'arc carpanell flanquejades per estretes finestres a les dues primeres plantes, i una galeria de tres arcs al segon pis.

Va ser restaurada entre 2018 i 2020 en un lluent color groc.