Casa Ovni
(Corbera de Llobregat - Baix Llobregat)

Corbera de Llobregat - Casa Ovni (Foto: Albert Esteves, 2020)

Corbera de Llobregat - Casa Ovni. Catàleg de l'any 1970

AutorMario Catalán Nebot
Situació Urb. Can Rigol. Carrer Sant Feliu
Xalet situat a la part més alta de la urbanització Can Rigol, projectat cap a l'any 1970 pel polèmic arquitecte Mario Catalán Nebot (1929 - 1973), autor d'un altre edifici també d'estètica futurista al núm. 112 del carrer Pare Claret de Barcelona (vegeu enllaç). El promotor de la casa va ser Eugenio Vélez Troya, un conegut detectiu privat.

La casa està configurada amb dos grans blocs cilíndrics de formigó, amb un mirador de diàmetre reduït al capdamunt. Lamentablement, els aplacats i remuntes afegits amb posterioritat n'han alterat la fesomia original. L'any 2020 es trobava en estat d'abandonament.