Cal Marxant
(Corbera de Llobregat - Baix Llobregat)

Corbera de Llobregat - Cal Marxant

Corbera de Llobregat - Cal Marxant (Foto: Albert Esteves, 2008)

Corbera de Llobregat - Cal Marxant (Foto: Albert Esteves, 2020)

Corbera de Llobregat - Cal Marxant (Foto: J. Mas Guàrdia -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1927)

Corbera de Llobregat - Cal Marxant (Foto: Ramon Maria Aragó i Cabanyas -invarquit.cultura.gencat.cat--, 1984)

Situació Carrer Raval, 12
Casa urbana de planta baixa i dos pisos construïda probablement cap a les darreres dècades del segle XVIII. A la fotografia que adjuntem, de l'any 1927, podem veure que encara no s'havien obert els balcons i la porta era més estreta. Les reformes modernes s'han fet, tanmateix, respectant la fesomia original caracteritzada per la pedra vermellosa característica del poble i els carreus gruixuts i ben tallats de les finestres que no han estat alterades,