Casa Josep Vilardaga
(Barcelona | Vallvidrera - Barcelonès)

Barcelona - Plaça de Vallvidrera, 6

Barcelona - Plaça de Vallvidrera, 6 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Plaça de Vallvidrera, amb la casa Vilardaga a mà esquerra

Barcelona - Plaça de Vallvidrera, amb la casa Vilardaga a mà esquerra (Foto: Frederic Bordas -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1903)

AutorJosep Arnau Piera
Situació Plaça de Vallvidrera, 6
Casa entre mitgeres, projectada l'any 1891 pel mestre d'obres Josep Arnau Piera, titulat l'any 1870 i mort el 1907. Va ser promoguda per Josep Vilardaga, les inicials del qual podem veure damunt la llinda de la porta. D'estil eclèctic, les plantes van disminuint en alçada de baix a dalt, com era habitual a les cases de veïns del segle XIX. Les finestres es disposen de forma aparellada, emmarcades amb amples motllures llises.