Granja de Can Llevallol
(Barcelona | Vallvidrera - Barcelonès)

Barcelona - Granja de Can Llevallol (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Granja de Can Llevallol (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorJosep Pujol Brull
Situació Camí Alt de Mas Sauró, 58
Edifici de planta rectangular construït l'any 1910 segons projecte de Josep Pujol Brull (Cornellà de Llobregat, 1871 - 1936). Està cobert amb teulada a dues aigües, amb un cos central més elevat. Les façanes estan decorades amb arcs de mig punt, de maó vist. A l'interior hi ha un sostremort, de fusta, sostingut per columnes de foneria amb capitells i també un arrambador ceràmic i un plafó amb la imatge de sant Antoni Abat.

La granja forma part de la finca de Can Llevallol, una masia construïda cap a 1880, tot i que el cognom Llevallol ja apareix en documents de l'any 1565.