Cases Antoni Castanyer
(Barcelona | Desert de Sarrià - Barcelonès)

Barcelon - Av. Vallvidrera, 71

Barcelon - Av. Vallvidrera, 71 (Foto: Albert Esteves, 2020)

AutorRamon Ribera Rodríguez, m.o.
Situació Av. Vallvidrera, 63-71
Conjunt de quatre xalets unifamiliars, situats a la mateixa carretera de Sarrià a Vallvidrera, davant de l'estació del funicular. Són tots quatre gairebé idèntics, de planta baixa, pis i terrat, amb balcó central, que serveix de porxo, i un frontó al capcer on hi havia els noms de les cases, destinades a les quatre filles del promotor, Antoni Castanyer (Villa Áurea, Villa Luisa, Villa Gloria i Villa Sara). Van ser projectades pel mestre d'obres Ramon Ribera Rodríguez, l'any 1908.

Al solar contigu, al núm. 71, hi ha l'antiga casa dels pares, més antiga però modificada amb posterioritat. Actualment està ocupada per una escola.