Tu que em mires
(Barcelona | El Carmel - Barcelonès)

Barcelona - Mural Tu que em mires (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorLily Brick
Situació Rambla del Carmel, 89-93
L'any 2011, l'Espai Jove Boca Nord va convocar un concurs d'art mural. Estava dedicat a la dona i només hi podien participar dones. Posteriorment es va voler combinar amb micropoemes i se li va donar el nom FemRimes FemGraff. Es van fer diverses edicions i, l'any 2015, va ser inclòs en el marc del festival d'art urbà Open Walls Conference. De les 12 obres seleccionades aquell any, la més destacable -des del nostre punt de vista- és la realitzada per Lily Brick, nom artístic de la lleidatana Mireia Serra (Lleida, 1990).

L'obra mostra la cara d'una noia pèl-roja, envoltada de fulles de color ocre, que sosté amb una mà un rellotge de butxaca.