Dime, dime, querido
(Barcelona | Vall d'Hebron - Barcelonès)

Barcelona - Dime, dime, querido

Barcelona - Dime, dime, querido (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorSusana Solano Rodríguez
Situació Avinguda Martí i Codolar
És una de les obres encarregades per l'Ajuntament amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, projectada per l'artista Susana Solano (Barcelona, 1946), l'any 1986. Es tracta d'una estructura d'acer corten que té la particularitat d'adoptar formes completament diverses depenent de l'angle des d'on s'observa.

Té un títol curiós, com la major part de peces de l'artista. En una entrevista al Punt Avui*, deia: Dime, dime, querido (...) amaga una història personal del moment en què vaig fer l'obra. Sempre hi ha una vivència al darrere de cada peça.

*El Punt Avui, 26 de gener de 2015