Casal Vall d'Hebron i habitatges Can Travi
(Barcelona | Vall d'Hebron - Barcelonès)

Barcelona - Habitatges Can Travi

Barcelona - Habitatges Can Travi (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorGRND82: Sergi Serrat / Ginés Egea / Cristina García
Situació Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45
Conjunt d'un casal i ludoteca envoltat d'un complex d'habitatges tutelats per a gent gran, promoguts pel Patronat Municipal de l'Habitatge. El projecte es va integrar al concurs Joves Arquitectes de l'any 2004, impulsat per l'Ajuntament i el Col·legi d'Arquitectes, que va ser guanyat per l'estudi GRND82. Es va inaugurar l'any 2009. L'equipament públic ocupa l'espai que delimiten els blocs d'habitatges, que formen una ela, dibuixant una extensa terrassa. Tot el conjunt és blanc, trencat pel buit de les obertures de les cases, situades en forma de tauler d'escacs.