Cases dels Periodistes: Casa Pérez Carrasco
(Barcelona | La Font d'en Fargas - Barcelonès)

Barcelona - Frederic Rahola, 46

Barcelona - Frederic Rahola, 46 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Av. Frederic Rahola, 46
És una de les sis cases unifamiliars que formaven part de la promoció duta a terme per la Cooperativa de Periodistes en aquesta zona, construïdes a partir de 1918. La façana, blanca, simètrica i austera, presenta en primer pla el porxo elevat que protegeix l'entrada i que serveix de base pel balcó de la planta superior. La decoració es limita als delicats esgrafiats que coronen les obertures.

Julián Pérez Carrasco (Requena -València-, 1872 - 1931) va ser un important periodista i escriptor, director del diari barceloní, de tendència conservadora, el Noticiero Universal entre 1913 i 1930.