Casa del Passeig Font de la Mulassa, 13
(Barcelona | La Font d'en Fargas - Barcelonès)

Barcelona - Font de la Mulassa, 13

Barcelona - Font de la Mulassa, 13 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Pg. Font de la Mulassa, 13
Petit xalet unifamiliar situat en una parcel·la molt estreta, que li proporciona un petit pati anterior i un jardí posterior més llarg. El pati del carrer presenta una tanca de maó vist amb frisos de ceràmica esmaltada i reixa de forja, molt elegant. La façana és senzilla però molt digna. Destaca el coronament, amb un capcer, flanquejat per dues pilastres que enllacen amb les dels extrems amb unes reixes semicirculars. L'ornamentació de les obertures simula un trencadís, mentre que, a l'alçada dels respiralls, es planteja un fris esgrafiat d'estètica modernista.