Casa Francesc Bousquet
(Barcelona | La Font d'en Fargas - Barcelonès)

Barcelona - Font de la Mulassa, 20

Barcelona - Font de la Mulassa, 20 (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorJosep Graner Prat
Situació Pg. Font de la Mulassa, 20
Caseta unifamiliar entre mitgeres, projectada l'any 1909. Té una façana força original, allunyada dels estàndards modernistes més adotzenats. Està dividida en dos trams per mitjà d'un arc semicircular de maó vist que enllaça amb unes pilastres perimetrals del mateix material. El tram superior, coronat amb merlets escalonats, és de pedra. El tram inferior, sota l'arc, és un parament llis trencat per una imposta de maó vist i ceràmica, als extrems de la qual hi ha sengles relleus de fullatge. Cal destacar també l'ornamentació de la porta, d'època posterior.

Dissortadament, aquesta casa no està catalogada ni protegida.