Casa Narcís Puxán
(Barcelona | Horta - Barri Antic - Barcelonès)

Barcelona - Chapí, 46-52 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Barcelona - Chapí, 46-52 (Foto: 2021)

AutorFrederic Farreras Villalonga
Situació Carrer Chapí, 46-52
Habitacle unifamiliar en cantonada, de planta baixa i pis, amb jardí, interessant pels seus acabats. La planta baixa, d'estuc imitant carreus, i la planta pis decorada amb esgrafiats seriats d'estil modernista. Els elements ornamentals de les llindes i el coronament, amb gerros, són típicament eclèctics.

El projecte de la casa està signat pel mestre d'obres Frederic Farreras, i és de l'any 1882. En ell, no es preveuen els acabats, que es devien fer en una reforma posterior, a principis del segle XX. Durant un temps la casa va estar habitada per monges dominiques. Ha estat restaurada fa pocs anys.