Can Cilet
(Folgueroles - Osona)

Can Cilet

Can Cilet, llinda

Can Cilet, llinda (Foto: Graciel·la Vidal, 2020)

Situació Carrer Major, 45
Casa mitgera, de planta quadrada formada per planta baixa, pis i golfes edificada durant els anys de gran creixement demogràfic del poble i la consegüent ampliació, sagrera enllà.

La porta d'accés principal està rematada amb una llinda de pedra de Folgueroles amb la inscripció “PER TOT HOME SIA ALABAT DE JESUS EL COR SAGRAT”, una creu patent encerclada i l'any 1747. Al primer pis hi ha una finestra amb la llinda apuntada i una flor de lis gravada. Al mig, una fornícula acabada amb petxina i petit frontó partit. A l'interior hi ha la imatge d'una Mare de Déu.