Can Papanaps
(Barcelona | Horta Nord - Collserola - Barcelonès)

Barcelona - Can Papanaps

Barcelona - Can Papanaps (Foto: Pere López, 2012)

Barcelona - Can Papanaps (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1931)

Barcelona - Can Papanaps. Dibuix de començament del segle XX

Barcelona - Can Papanaps. Dibuix de començament del segle XX (Foto: Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-)

Situació Dosrius, 5-9
Petita masia situada al costat del Laberint d'Horta, en un petit barri de cases molt modestes, en el que passa gairebé desapercebuda. Sembla que el seu origen es pot remuntar al segle XVIII, però, des d'aleshores, ha sofert notables transformacions. A la façana hi ha restes d'un rellotge de sol. Fins als anys seixanta del segle XX va ser propietat de la família Vallhonesta.