Parròquia de Sant Sebastià
(Barcelona | Verdum - Barcelonès)

Barcelona - Parròquia de Sant Sebastià

Barcelona - Parròquia de Sant Sebastià (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorMBM (Oriol Bohigas, Josep M. Martorell, David Mackay)
Situació Viladrosa, 96
Oriol Bohigas i Josep M. Martorell ja havien construït l'edifici parroquial provisional, l'any 1958, i es van encarregar també de la construcció de la nova església, inaugurada l'any 1966. L'any 2020 es va fer una nova reforma que ha donat un aspecte totalment diferent de la façana de cara al carrer. L'església ha quedat integrada dins del modern edifici del grup assistencial Som Via.

La presència de l'església, amagada darrere els blocs de maó vist, passa gairebé desapercebuda si no fos pel cos vertical de color blanc que actua a manera de campanar, on hi ha una creu, a la part alta, i un relleu amb una imatge de sant Sebastià, a la part baixa, de l'escultor Lau Feliu Maspons.