Vil·la Concepció (desapareguda)
(Barcelona | Prosperitat - Barcelonès)

Situació Carrer Joaquim Valls, 65
Element
desaparegut
Element desaparegut
Al carrer Joaquim Valls havia sobreviscut fins l'any 2021, com de miracle, una casa de planta baixa, constreta entre les mitgeres de dos blocs moderns que l'empetitien i alhora la singularitzaven. Al barri se'n poden trobar algunes més, totes elles construïdes pels volts dels anys vint del segle passat. Però aquesta era, sens dubte, la més vistosa, amb un original aparell decoratiu a base de ceràmica, en rajola o en trencadís, herència d'un modernisme ja decadent.

L'any 2021, quan vam fer les fotografies i vam elaborar la fitxa, vam escriure "donat que no està catalogada (ho hauria d'estar!) és fàcil que pugui desaparèixer qualsevol dia". Dit i fet, pocs mesos després ha passat ha millor vida. Sense comentaris.