CAP Chafarinas
(Barcelona | Trinitat Nova - Barcelonès)

Barcelona - CAP Chafarinas

Barcelona - CAP Chafarinas (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorFrancisco Gallardo, Mario Corea, Claudio González
Situació Chafarinas, 2
Edifici de planta trapezoidal, adaptat a les característiques del solar on s'ubica. La façana principal, que dona a la Via Favència, està formada per dos grans cossos. El de l'entrada conforma una gran estructura buida, a l'interior de la qual es deixa veure el cos vidriat de l'escala. Aquest bloc enllaça amb el carrer a través d'uns talussos i unes amples escales que permeten salvar el desnivell. El bloc annex s'obre només amb tres filades horitzontals de finestres i enllaça amb la façana est, la qual planeja un gran espai central vidriat, on hi ha les zones de circulació i les sales d'espera, que fa de nexe amb l'ala nord. Va ser inaugurat l'any 1995.