Església de Sant Bernat de Claravall
(Barcelona | Torre Baró - Ciutat Meridiana - Vallbona - Barcelonès)

Barcelona - Església de Sant Bernat de Claravall (Foto: Albert Esteves, 2021)

Barcelona - Església de Sant Bernat de Claravall. Interior

AutorSamuel Mañà, Fernando Bendala
Situació Pedraforca, 2-6
La parròquia de Sant Bernat de Claravall, al barri de Ciutat Meridiana, va ser creada pel bisbe Modrego, l'any 1966. L'edifici actual es va construir l'any 1973, per substituir el barracó amb el qual es va iniciar l'activitat litúrgica.

És un edifici baix, de planta parabòlica, amb un original campanar que sorgeix de l'enlairament lateral del mur perimetral. Té una estructura metàl·lica a base de pilars d'acer laminat, ocults a l'interior de la façana. La coberta, d'un sol pendent, està recoberta de xapa metàl·lica

L'interior està decorat amb diverses peces, com el retaule en fang de Lau Feliu i el Crist crucificat del presbiteri.