Torre Werfen
(L'Hospitalet de Llobregat | Gran Via Sud - Gornal - Pedrosa - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Torre Werfen (Foto: Albert Esteves, 2016)

L'Hospitalet de Llobregat - Torre Werfen (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorLuís Alonso / Sergi Balaguer
Situació Plaça d'Europa, 21
Situada al costat de la Torre Inbisa, edificis promoguts tots dos per Martinsa-Fadesa. Es va acabar l'any 2009. Inicialment, va ser adquirida per Banif, del grup Santander, però l'any 2010 va ser comprada per l'empresa biomèdica Werfen per ubicar-hi la seva seu. Té 25 pisos i una alçada de 107 m. L'edifici, d'estructura prismàtica pura, adquireix personalitat per la pell que envolta totalment les façanes, una malla exterior d'acer inoxidable i una interior de xapa microondulada d'alumini, que proporcionen un efecte diferent segons el moment del dia.