Mercat del Centre
(L'Hospitalet de Llobregat | Centre - Nucli antic - Barcelonès)

TipusMercat
EstilArt Decó
AutorRamon Puig Gairalt
Situació Carrer de Rossend Arús, 6B
És el mercat més antic de l'Hospitalet, construït, l'any 1925, al mateix indret on hi hagué un primer mercat a l'aire lliure des de finals del segle XIX. Va ser projectat per Ramon Puig Gairalt, que poc després es faria càrrec del mercat de Collblanc. És un edifici de planta rectangular, obert pels quatre costats, constituït per tres cossos rectangulars juxtaposats, el central més elevat, tots tres coberts a dues aigües, originalment amb teules i actualment amb fibrociment. A l'entrada principal destaca especialment el frontó de fusta i el ràfec, molt pronunciat.