Cases del carrer Ebre
(L'Hospitalet de Llobregat | Sant Josep - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Cases del carrer Ebre

L'Hospitalet de Llobregat - Cases del carrer Ebre (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Ebre, 29-49
Conjunt de casetes adossades, d'una sola planta, formant una única filera. Probablement constituïen una colònia vinculada a alguna de les indústries que obtenien energia del canal de la Infanta. Són cases idèntiques, amb dues obertures a la façana, la porta i una finestra lateral, i un sòcol continu de pedra aplacada, a joc amb l'emmarcament de les obertures. Queden gairebé ocultes per la filera d'arbres, de copa densa i arrodonida, que hi ha al seu davant. Segons el Cadastre, són de l'any 1910. Sorprèn que hagin estat excloses del Catàleg del Patrimoni local.