Can Pau de l'Arna
(L'Hospitalet de Llobregat | Centre - Nucli antic - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Can Pau de l'Arna

L'Hospitalet de Llobregat - Can Pau de l'Arna (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer de Sant Roc, 7-9
És l'únic testimoni que queda del passat agrari d'aquest sector de la ciutat, completament urbanitzat quan es va fer el primer eixample. Actualment està completament envoltada d'edificis moderns i ella mateixa ha estat restaurada, cal dir que molt acuradament, amb gran respecte a l'estructura original.

És una masia clàssica, de tipus basilical, de planta baixa, pis i golfes, aquestes situades en un cos central més estret, amb teulada independent. La porta i les finestres, alineades, estan emmarcades amb carreus ben perfilats, Les golfes, en canvi, s'obren amb una galeria de tres arcs de mig punt.