Edifici Freixas
(L'Hospitalet de Llobregat | Santa Eulàlia - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Edifici Freixas (Foto: Albert aEsteves, 2021)

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorManuel Puig Ribot, Santiago Puig Janer, eng.
Situació Carrer de la Glòria, 5-7
Construït entre 1964-1967 com edifici industrial, destinat a la fabricació de televisors, actualment proporciona espais per a tota mena d'artistes, escultors, pintors, ceramistes, fotògrafs, dissenyadors, etc. És un edifici de planta irregular, més o menys triangular, amb un plec a la façana de ponent, que és la que dona caràcter a l'edifici, amb la regularitat de les seves obertures nues, sense cap addició ornamental. Va ser projectat per Manuel Puig Ribot i Santiago Puig Janer, fill i germà de l'arquitecte més representatiu de la ciutat, que va ser Manuel Puig Janer.