Biblioteca de Bellvitge
(L'Hospitalet de Llobregat | Bellvitge - La Marina - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Biblioteca de Bellvitge

L'Hospitalet de Llobregat - Biblioteca de Bellvitge (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorJordi Henrich
Situació Plaça Cultura, 1
Bellvitge va comptar amb una biblioteca des de l'any 1970, promoguda per l'Obra Social de la Caixa de Barcelona, que va tancar l'any 1993. I el 1972 es va obrir la Biblioteca Popular de Bellvitge. La moderna Biblioteca Bellvitge va ser projectada l'any 2004 i es va inaugurar el 2006. Acull també la Regidoria de Districte, un centre cultural i l’oficina de benestar social del barri.

És un edifici de planta rectangular, amb un volum principal prismàtic i un cos més baix annex. La façana principal, tancada amb mur-cortina, està caracteritzada per tenir el cos superior lleugerament inclinat cap a l'exterior.