Mercat de la Florida
(L'Hospitalet de Llobregat | Barris del Nord-Oest - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Mercat de la Florida

L'Hospitalet de Llobregat - Mercat de la Florida (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusMercat
Situació Carrer de Sevilla, 2
L'antic mercat de la Florida, construït als anys cinquanta, va ser substituït per un nou edifici públic que inclou, a més del nou mercat, un espai d'ús municipal, a més d'un supermercat i un aparcament soterrats. La construcció es va fer entre 2014 i 2016. Té una superfície de poc més de 18.000 m² i accessos des dels quatre carrers. L’estructura sobre rasant està plantejada mitjançant pòrtics metàl·lics en gelosia, mentre que els soterranis estan resolts amb lloses de formigó armat. Pel que fa a les façanes, les dues principals estan tancades amb una lona translúcida que deixa veure l'estructura interna, mentre que les façanes laterals són opaques, cobertes amb planxes de colors vius.