Antic Hostal Santa Eulàlia
(L'Hospitalet de Llobregat | Santa Eulàlia - Barcelonès)

TipusHotels i hostals
EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorManuel Puig Janer
Situació Carrer de Santa Eulàlia, 33-37
Construït l'any 1958, coincidint amb la inauguració del camp de futbol, projectat per l'arquitecte municipal a l'època, Manuel Puig Janer (Monistrol de Montserrat, 1899 - 1965). A més de l'hostal, que comptava amb una seixantena d'habitacions, tenia adossat el garatge d'autocars Julià. En aquest edifici, Puig Janer adopta un llenguatge racionalista que ja havia practicat en altres obres, com els blocs d'habitatges de la plaça Guernica o l'escola Pubilla Casas, en paral·lel amb diversos projectes de caràcter historicista que demostren la versatilitat de l'arquitecte. Està format per dos cossos, un d'horitzontal i un altre de vertical, amb una estructura perimetral de formigó molt característica.