Escultura Porta del temps
(Cornellà de Llobregat - Baix Llobregat)

Cornellà de Llobregat - Escultura <i>Porta del temps</i>

Cornellà de Llobregat - Escultura Porta del temps (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorRicard Vaccaro
Situació Plaça de la Pau
Obra de Ricard Vaccaro (Barcelona, 1946 - 2016), de l'any 2003, situada al centre de la plaça interior del World Trade Center, al barri de l'Almeda. Està feta en acer inoxidable i té una alçada d'uns 10 m. És una evocació del passat, el present i el futur, representat per dues portes, la del passat i la del present, amb un espai obert entre elles, que és el futur. Fa referència al fet que, en aquest espai, hi va haver la fàbrica Pirelli, bressol d'un important moviment obrer -el passat- mentre que ara acull un modern parc empresarial -present-.