Biblioteca Marta Mata
(Cornellà de Llobregat - Baix Llobregat)

Cornellà de Llobregat - Biblioteca Marta Mata

Cornellà de Llobregat - Biblioteca Marta Mata (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorAntonio Montes Gil (AMB)
Situació Joaquim Rubió i Ors, 184
L'antic cinema Titán, un edifici noucentista de l'any 1926 (tractat en fitxa independent), va ser ampliat l'any 1996 per acollir un centre cívic. L'any 2004 es va remodelar per transformar-lo en biblioteca, la qual cosa va suposar augmentar de nou la superfície útil. L'aspecte exterior de l'edifici ve marcat pel recobriment de lames, que serveix per tamisar la llum natural. A l'interior hi ha patis intercalats i una gran lluerna. La façana de la cantonada sud està resolt amb un edicle al pis superior que serveix de contrapunt a la torre situada a la façana nord, on hi ha l'antic cinema.