Grup escultòric Marca d'Aigua
(Vila-seca - Tarragonès)

Vila-seca - Grup escultòric <i>Marca d'Aigua</i> (platja de la Pineda)

Vila-seca - Grup escultòric Marca d'Aigua (platja de la Pineda) (Foto: Francesc Vidal-Barraquer, 2021)

Vila-seca - Grup escultòric Marca d'Aigua (platja de la Pineda) (Foto: Francesc Vidal-Barraquer, 2022)

AutorSergi Aguilar Sanchis
Situació Platja de la Pineda
Grup escultòric format per quatre blocs d'acer, amb geometries diverses, ancorats sobre les roques, enmig de la platja de la Pineda. Un d'ells està ubicat damunt d'un niu de metralladores de la Guerra Civil. Cadascun d'ells assenyala un dels punt cardinals. Promogut pel Port de Tarragona i l'Ajuntament de Vila-seca, vol ser un homenatge a l’editor, escriptor i poeta Carles Barral. És obra de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946), de 1992.