Casa de la Diputació del General
(Tortosa | Nucli antic - Baix Ebre)

Tortosa - Casa de la Diputació del General (Foto: Albert Esteves, 2021)

Tortosa - Tortosa - Casa de la Diputació del General

Tortosa - Tortosa - Casa de la Diputació del General (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Canvis, 7
Edifici senyorial, amb tres façanes, construït entre 1576 i 1578 on anteriorment hi havia hagut un hostal. Estava situat davant de l'antic Pont de les Barques i era on els funcionaris de la Diputació del General cobraven les taxes de les mercaderies que baixaven per l'Ebre. És un edifici fet amb carreus de pedra de Flix, que ha anat sofrint modificacions amb el pas del temps, especialment quan es va transformar en un edifici d'habitatges. A la façana del carrer Jaume Ferran es pot veure un antic portal adovellat, actualment tapiat. La façana principal és al carrer Canvis, on hi ha la porta i tots els finestrals abocats a balcons individuals construïts en època moderna.