Antiga Adrogueria Canivell
(Tortosa | Nucli antic - Baix Ebre)

Tortosa - Antiga Adrogueria Canivell

Tortosa - Antiga Adrogueria Canivell (Foto: Albert Esteves, 2021)

Tortosa - Antiga Adrogueria Canivell (Foto: Maria Victòria Almuni -Calaix.gencat.cat-, anys vuitanta)

TipusEstabliment comercial
AutorVicent Benet
Situació Àngel, 4
Antiga adrogueria de finals del segle XIX que va conservar la decoració gairebé intacta fins als anys noranta del segle XX. Posteriorment l'establiment ha anat canviant de propietari i d'activitat i ha perdut bona part del seu encant. Amb tot, encara es conserven els plafons de fusta de línies ondulades i la fusteria de les finestres exteriors, un vitrall interior i un medalló neobarroc a la cantonera.

Segons indica Valentí Pons (vegeu enllaç) la decoració va ser realitzada l'any 1902 per Vicent Benet, amb l'ajut dels pintors Alemany, Serret i Forés i els vidres emplomats procedien de la Casa Rull de Barcelona.