Mural dedicat a Gerard Vergés
(Tortosa | Nucli antic - Baix Ebre)

Tortosa - Mural dedicat a Gerard Vergés (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorRoc Blackblock
Situació Plaça de Sant Joan
A la mateixa plaça de Sant Joan, on Roc Blackblock ja havia pintat un mural dedicat al compositor Felip Pedrell, el mateix artista es va encarregar de donar-li continuïtat a la mitgera de l'altra banda del carrer, a tocar de l'església de Sant Joan. En aquest cas és un homenatge al poeta i assagista Gerard Vergés (Tortosa, 1931 - 2014) i està basat en una fotografia dels anys vint o trenta de la mateixa plaça, el dia de la festa del repartiment del panoli. A la part de dalt del mural hi ha una frase de l'escriptor: "De cop comprenc que l'home és la memòria".