Capella del Via Crucis
(Aldover - Baix Ebre)

Aldover - Capella del Via Crucis

Aldover - Capella del Via Crucis (Foto: Diputació de Tarragona, 2021)

Aldover - Capella del Via Crucis (Foto: Josep-Ramon Roig -invarquit.cultura.gencat.cat-, 1984)

Situació Al costat del cementiri
Necessita intervenció urgent
Capella adossada al recinte del cementiri. Consta d'una nau rectangular, coberta amb volta de canó. L'altar, ara buit, d'estil neoclàssic, presenta dues falses columnes d'estil corinti, planes, que suporten l'entaulament. Realitzat en material policromat en imitació de marbre jaspiat. La façana, arrebossada i emblanquinada, és senzilla. La porta original de mig punt va ser cegada, en part, per obrir-hi una porta més petita. El campanar d'espadanya és fruit d'una restauració moderna.

Situada al darrere del cementiri, també s'hi accedeix per un antic viacrucis format per sis carrers que van escalant el desnivell en ziga-zaga.